Frakt & levering

Frakt & levering

Alle forsendelser blir sendt med post til ditt nærmeste postkontor, utleveringssted. Vi sender normalt lagervarer 2-5 virkedager etter at vi har mottatt bekreftelse på din bestilling. Bestillingsvarer leveres etter leverandørens betingelser, normalt etter 5-12 dager. Ved spesielle kampanjer og under sommeren kan det være noe lenger leveringstid. For varer som kun er tilgjengelig på nett må det påregnes noe lengre leveringstid, etter leverandørens betingelser. For sendinger til Svalbard gjelder egne frakttakster. Disse oppgis på forespørsel. Butikken leverer kun til mottakere i Norge og kan dermed ikke eksportere til land som er under sanksjoner fra OFAC, EU eller FN.

Vi sender varer med Posten/Bring. Så snart pakken er klar for sending fra oss mottar du en mail med sporingsinformasjon. Når pakken har ankommet hentested har du 7 dager på å hente pakken før den automatisk blir sendt i retur til oss, med mindre du forlenger hentefristen. Følg gjerne med på sporingen dersom hentemelding fra Posten uteblir, slik at pakken ikke blir uønsket sendt i retur.

 

Fraktpriser per 2024 er:

Til nærmeste postkontor fra kr 89,-. Fraktprisen beregnes i kassen.

Hjemlevering på døren fra kr 249,-. Fraktprisen beregnes i kassen.

Bedriftspakke før kl 16:00 (gjelder kun for bedrifter) fra kr 299,-. Fraktprisen beregnes i kassen.

 

Uavhentede forsendelser

Uavhentede forsendelser vil bli debitert med kr. 250,- + returporto.

 

 

Vi gjenbruker emballasje istedenfor å kaste den. Det er derfor mulig at du mottar produktet ditt i en eske merket med et annet produkt.