Om oss

Lampemagasinet er en norsk aktør innen belysning. Vi er en av de eldste og største i bransjen, og historien strekker seg langt tilbake i tid.

Det begynte med familien Eng.

Lampemagasinet AS ble etablert i 1967 og har siden den gang alltid vært en familiebedrift. Til å begynne med, ble det produsert lampeskjermer og reparasjon av det. Gjennom årene har bedriften utviklet seg i tråd med tiden, og vi har i dag 16 butikker i hele Norge, i tillegg til nettbutikken. Du finner våre butikker i Oslo, Drammen, Lillestrøm, Jessheim, Moss, Fredrikstad, Tønsberg, Arendal, Kristiansand, Haugesund, Skien, Trondheim og Bodø.

Vårt hovedsortiment er alle typer interiørlamper, leselys, utelamper, skjermer, lyspærer, elektrisk materiell, varmeovner og vifter.

Vi har vår egne merkevare og produksjon av lamper, og har lamper og tilbehør fra flere skandinaviske leverandører. 

I Lampemagasinet legges det stor vekt på kvalitetsprodukter innenfor hele vårt sortiment. Det skal være til en fornuftig pris og dekke de aller fleste sine behov.

I våre butikker finner du kvalifisert betjening som hjelper deg med lyssetting og rett valg av belysning til hjemmet ditt.

 

Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

 

Firmaopplysninger

Firmanavn: Lampemagasinet AS
Besøksadresse: Vollaveien 20
Postadresse: Postboks 260 Alnabru, 0614 Oslo
Organisasjonsnr.: 943786232
E-post: post@lampemagasinet.no
Telefon nr.: 23379700

(Sentralbordet vårt er bemannet på telefon mandag – fredag, 09.00-15.00)