Aneta lighting

Aneta Lighting er en totalleverandør av belysning og leverer primært i Norden. Aneta Lighting består av Aneta Lighting AS i Kristiansand, Norge og Aneta Lighting AB i Växjö, Sverige. Selskapene er en del av det norske Byggma ASA konsernet. Etablert i 1983.

Se produkter

BELID

Belids sortiment kjennetegnes av kvalitetslamper i skandinavisk design der rene linjer og enkle former møter funksjonalitet. Sammen skapes tidløse lamper til alle rom, miljøer og kontekster.

Alle lamper fra BELID produseres i deres egne fabrikk i Varberg, Sverige.

Se produkter

CALEX

Calex er et ledende firma på lyspærer og kommer fra Holland. Det er et firma med lidenskap for belysning og atmosfære. Drivkraften til å forbli nyskapende på dette området, går tilbake til 1970.

Se produkter

EGANT

EGANT leverer et tidløst Skandinavisk-inspirert design innen el-materiell, med overlegen kvalitet og innovasjon. Bedriften begynte i 1990 i Norge.

EGANT er en del av den internasjonale Etman gruppen.

Se produkter

EGLO

EGLO er en ledende internasjonal produsent av dekorative lamper til hjemmet fra år 1969. De har hovedkontor i Pill i Tyrol og filialer i mer enn 60 land.

Se produkter

Herstal

Herstals lamper har spredt sitt lys i mange hjem over hele Nord-Europa siden 1988, og har inspirert folk til å lyse opp omgivelsene sine med leken og tidløs dansk design. Selskapet har sitt opphav i Odense, Danmark. Distribueres i dag gjennom Belid.

Se produkter

Lampemagasinet

Lampemagasinet AS ble etablert i 1967 og er en av de største norske aktørene innen belysning. Vi har en egen stor produksjon av lamper, lyspærer og annet tilbehør til hjemmet. Vi legger stor vekt på kvalitetsprodukter innenfor hele vårt sortiment, til en fornuftig pris.

Se produkter

LUXRAM

Luxram Lighting er et prisvinnende selskap som spesialiserer seg på design, produksjon og distribusjon av innovative, energieffektive og brukervennlige lyskilder.

Se produkter

Malmbergs

Malmbergs er en leverandør av produkter innen klima, belysning og gjør-det-selv-produkter. Malmbergs har en lang historie med oppstart i Sverige.

Se produkter

Markslöjd

Markslöjd er en av Nord-Europas ledende belysningsbedrifter. Markslöjd har produsert belysning siden 196 og er en profesjonell aktør innen lamper og interiør.

Se produkter

MS Belysning

MS Belysning ble etablert i 1964 og er i dag en av landets ledende grossister innen belysning. Firmaet holder til i Norge.

Se produkter

NorDesign

NorDesign ble startet i 1985, som et rent agenturfirma innen møbel og belysning. Fra 2001 startet de utviklingen av egne produkter. Produktporteføljen består i dag i hovedsak av egenutviklede produkter, samt produkter fra spanske LEDS C4 og italienske Zava.

I dag opererer de i hele det Skandinaviske markedet, hvor de leverer belysning til hus og hjem segmentet, og til kontor / offentlig segmentet.

Se produkter

OSRAM

Osram er både et varemerke for lyspærer, lysrør og andre belysningsprodukter og et firmanavn for en tysk produsent av slike varer og for flere underselskaper av produsenten. Osram er verdens nest største lyspæremerke etter Philips.

Se produkter

Panasonic

Panasonic er en japansk produsent av elektroniske produkter som opererer i over 35 land. Hos oss i Lampemagasinet finner du primært batterier og mindre materiell fra Panasonic.

Se produkter

Scan Lamps

Scan Lamps AS går nå under Aneta Lighting og er en del av det norske Byggma ASA konsernet.

Se produkter

Searchlight

Searchlight Electric er en britisk familieeid virksomhet siden 1945, og er en etablert og anerkjent leverandør av dekorativ belysning. Leverandør til multinasjonale kjeder og distributørpartnere over hele verden.

Se produkter

Star Trading

Star Trading går tilbake til 1985, med produkter som har lyst opp og skapt en koselig atmosfære i mange hjem, både i Sverige og i resten av Europa. I dag er de markedslederne innen belysning, lyspærer og sesongvarer i Europa.

Se produkter

Westinghouse

I mer enn et århundre har Westinghouse konsekvent levert innovative, pålitelige produkter av høy kvalitet. De leverer en kombinasjon av banebrytende teknologi og pålitelighet, som har gjort dem til et av verdens mest pålitelige merkevarer innen produkter til hjemmet.

Se produkter

Merk at vi kan ha noen produkter fra andre merkevarer i sortimentet.