Retur av EE-avfall

Kan jeg kaste gamle/ødelagte elektriske artikler hos dere?

 

Vi tar imot retur av elektriske produkter av samme type eller funksjon som kan kjøpes i våre butikker og i nettbutikken.

EE-avfall skal håndteres på en måte som ikke skader miljøet. Innenfor sortimentet vårt kan du levere inn dine kasserte elektriske og elektroniske produkter hos oss, og ordningen er gratis. Vi samler inn og tar hånd om avfallet på forskriftsmessig måte til returselskapet henter det. Lampemagasinet er medlem hos Stena Recycling AS. Du finner mer informasjon på www.stenarecycling.no

 

Dette er spesialavfall og må leveres inn:

- Alle slags lyspærer. Lyspærer må ikke knuses, men leveres hele. Spesielt er det viktig at sparepærer og lysrør som inneholder kvikksølv, ikke kastes i vanlig avfall, men sorteres riktig.

- Batterier

- Elektriske kabler

- El-artikler

 

Hvordan leverer jeg mitt EE-avfall til dere?

 

Retur i butikk

Du kan levere ditt EE-avfall gratis i alle våre butikker.

 

Retur nettbutikk

Du kan sende EE-avfallet i retur til nettbutikken. Send pakken med Posten/Bring til Lampemagasinet AS, PB 260 Alnabru, 0614 Oslo. Vennligst merk pakken med Retur EE-avfall, slik at den blir håndtert riktig hos oss. Når du handler i nettbutikken så står vi for portoen på EE-avfallet ditt. Send en mail til nettbutikk@lampemagasinet.no og vi sender deg en pakkelapp. 

 

Husk at du også kan levere alt EE-avfall kostnadsfritt på kommunenes gjenbruksstasjoner.